Jouw unieke online branding

Beelden bepalen voor een groot deel hoe jouw bedrijf of merk overkomt op je doelgroep. Voelen ze zich aangesproken, geraakt door je verhaal? Begrijpen ze waar je merk voor staat en hebben ze vertrouwen in je? Met de juiste beelden en vormgeving onderscheid je je en maak je jouw merkpersoonlijkheid bijna tastbaar. Kleurgebruik, stijl en grafisch design spelen hierin een grote rol. Voor je herkenbaarheid is het bovendien belangrijk dat deze in al je online communicatie uitingen op een eenduidige manier naar voren komen. Ik help je hier graag bij!

Waar kun je aan denken bij visuele online branding?

Bij visuele online branding vormen je bestaande visuele elementen – zoals je algemene huisstijl, logo en website – de basis. Van daaruit ontwerp ik online designs die hier op aansluiten. Hierbij kun je denken aan unieke:

Waarom is visuele online branding zo belangrijk?

Iedereen is gevoelig voor visuele branding, bewust of onbewust. Waarom spreekt het ene bedrijf of merk je wél aan en het andere niet, zonder dat je echt concreet kan zeggen waarom? Met de juiste beelden roep je sfeer en emoties op en creëer je een positieve associatie bij je doelgroep. Voordat dit tot actieve klanten leidt moeten ze jouw boodschap vaak meerdere keren hebben gezien. Daarom is het belangrijk dat jouw unieke merkidentiteit zowel in je offline als online content steeds weer tot uiting komt in je visuele branding. Ik ontwerp de elementen die aansluiten op jouw bedrijf of merk, je boodschap en je doelgroep. Om dit gestructureerd aan te pakken doe ik dit vanuit een heldere merkstrategie.

Zodra jouw marketingstrategie duidelijk gedefinieerd is en ik verschillende unieke ontwerpen voor je heb gemaakt, is het tijd om ze actief in te gaan zetten voor je marketinguitingen. Bijvoorbeeld op je website, in mailings en je socialmediakanalen. Gebrek aan tijd of inspiratie? Ik help je graag!

Aan de slag met jouw merkstrategie? Doe de Brand ID Scan!

Weerspiegelt jouw online branding je bedrijfs- of merkidentiteit? Of is jouw online product of dienst nog volop in ontwikkeling en wil je een goede start maken met je branding? Tijdens een persoonlijke kennismaking bespreken we jouw doelen en wensen. Op basis daarvan voer ik de Brand ID Scan uit en deel de resultaten gratis en vrijblijvend met je. Ben jij klaar voor de eerste stap?